توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

لیست داروهای ممنوعه برای سفر زیارت اربعین اعلام کرد

وزارت دادگستری اعلام کرد: زائران اربعین حسنی از به همراه داشتن قرص‌های "استامینوفن کدئین‌دار"، "دیازپام"، "فلورازپام"، "ترامادول" و ... خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، عسکر جلالیان؛ معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری توصیه‌هایی را خطاب به زائران اربعین حسینی مطرح کرده است کرد که در آن لیست داروهای ممنوعه‌ خودنمایی می‌کند.

 

وی گفت: شایسته است زائرین محترم قبل از تشرف نسبت به دستورالعمل‌ها و قوانین کشور عراق دقت کافی به عمل آورند. زائران گرامی از به همراه داشتن قرص‌های "استامینوفن کدئین‌دار"، "دیازپام"، "فلورازپام"، "ترامادول"، "متادون"، "بوپرنورفین"(b2) و همچنین داروهای مربوط به بیماری صرع و سرطان که به نوعی دارای ترکیبات مخدر است و هرگونه داروی گیاهی شبهه‌ناک خودداری کنند.

 

جلالیان افزود: در صورت کشف این داروها، ضمن ممانعت از ادامه سفر، برای زائر پرونده قضایی تشکیل می‌شود و این مسأله جدا از مشکلات شخصی برای فرد و خانواده او، هزینه‌های سیاسی نیز به کشور تحمیل خواهد کرد. زائرانی که به هر دلیل نیاز به استفاده از دارو دارند برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل، نسخه انگلیسی یا عربی داروهای خود را به همراه داشته باشند.

 

وی ادامه داد: با توجه به تجارب دستگیری ایرانیان در خارج از کشور به دلیل همراه داشتن داروهای ممنوعه که گاه منجر به محکومیت‌های ناعادلانه برای آنها شده است، تأکید می‌شود از قبول امانات اشخاص ناشناس خودداری کنند و در تمامی مراحل سفر از گذرنامه و مدارک شناسایی خود مراقبت کنند.

 

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری افزود: در صورت کشف مواد مخدر و روان‌گردان از هر زائر، به موجب ماده 17 قانون مبارزه با مواد مخدر، فرد متخلف در مرحله اول یک تا 5 سال و در مرحله دوم 5 تا 15 سال ممنوع‌الخروج خواهد شد.

 

وی در پایان تأکید کرد: از زائران اربعین تقاضا می‌شود به قوانین کشور عراق احترام بگذارند و به تذکرات مأموران ایرانی توجه جدی داشته باشند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار